Start bouw ‘Rozenvelden’ aanstaande

Er wordt binnenkort begonnen met de bouw van in eerste instantie dertig nieuwe woningen op het braakliggende terreinen aan de Dr. Schaepmanstraat, de Oude Haaksbergerweg en de Meidoornstraat. In totaal zullen hier 70 nieuwe woningen verrijzen onder de naam ‘Rozenvelden’. Door de bouw, die gedaan wordt door Ter Steege, zijn er aanpassingen in de openbare ruimte nodig. Het ontwerp hiervoor is klaar en deze liggen ter inzage…

Op woensdag 10 april is er een inloopmoment in Buurthuis ’t Gijmink van 18:30 uur tot 20:00 uur. Daar kunnen vragen worden gesteld over de tekeningen aan medewerkers van de gemeente. Ook kunnen bewoners dan reacties achterlaten. Overige reacties of bezwaren kunnen nog tot 17 april worden ingediend. meer informatie over dit project is te vinden via deze LINK. De tekeningen van de gemeente zijn HIER te vinden.