Open Atelierroute van Goorse kunstenaars

Er is volgende week zaterdag en zondag, 13 en 14 april, een open atelierroute in Goor waar het werk van Goorse kunstenaars, gastexposanten en cursisten is te zien. In de eigen ateliers of op locatie worden de verschillende werken tentoongesteld. Zo zijn onder meer ‘Op Stoom’ drie kunstenaars actief die schilderen en beeldhouwen. De voormalige Laarschool blijkt ook een favoriete locatie voor kunstenaars. Daarnaast zijn er de ateliers aan huis…

De atelierroute kan lopend of per fiets worden afgelegd en naast schilderijen en beelden is er ook fotografische kunst, sieraden, keramiek, abstracte kunst, tassen en beschilderde potten te zien. Op iedere locatie zijn plattegronden die ook te zien zijn op de website www.kunstzinniggoor.nl en verkrijgbaar zijn bij het informatiepunt in de Grotestraat. Iedere kunstlocatie is te herkennen aan een beachflag voor het atelier. De open atelierroute is op beide dagen van 11:00 uur tot 17:00 uur af te leggen.

De organiserende Stichting Kunstzinnig Goor is ook bekend van het evenement ‘Goors Montmartre’ dat jaarlijks op de eerste zondag van september gehouden wordt.