Oecumenische vredesdienst Hofkerk

De jaarlijkse oecumenische vredesdienst wordt komende zondag weer gehouden. Dit jaar gaat dit geburen onder het themaEnergie voor vrede’. De dienst begint om 10.00 uur in de Hofkerk aan de Diepenheimseweg  Voorganger is Wim de Jong en het koor In Between verleent haar muzikale medewerking. Er is kindernevendienst voor kinderen tot en met 12 jaar en oppas voor de allerkleinsten. Na de dienst is er koffie, thee en limonade om elkaar te ontmoeten.

hofkerk


Gerelateerde berichten

  • Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil14 februari 2016 Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil Twenthe Goor kan het woord kampioenschap weer iets luider in de mond nemen. De ploeg van trainer Michiel Mensink boekte vandaag de dertiende overwinning van het seizoen. Vandaag werd in […]
  • Twenthe wint overtuigend van NEO11 mei 2014 Twenthe wint overtuigend van NEO Twenthe Goor heeft op de slotdag van de reguliere competitie beslag gelegd op de derde periode. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis rekende overtuigend af met directe concurrent NEO. […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest24 december 2015 Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest Op de achtste van juni zijn hulpdiensten in het Twentekanaal de hele dag tevergeefs op zoek naar een matroos die van boord van een vrachtschip is geslagen. De man blijkt een 48-jarige […]
  • Schoolfeestvirus waart al rond20 april 2009 Schoolfeestvirus waart al rond Het is nog geen mei en ook het werk aan de optochtwagens is nog maar net op gang gekomen. Toch waart er nu al een nadrukkelijk Schoolfeestvirus rond in het Goorse. De oorzaak moet worden […]