Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update)

In de categorie vermiste artikelen vandaag een fiets. “In de nacht van zaterdag op zondag is mijn fiets gestolen. Ik had deze geplaatst bij de overdekte fietsenstalling achter De Reggehof en ben naar de Goorse avond gegaan. Dit was rond 22.30 uur en om 01.30 uur wilden we weggaan. Binnen dit korte tijdsbestek is dus mijn fiets gestolen en die van mijn vriendin is helemaal kapot gemaakt. Het gaat om een oma-fiets van het merk Batavus (old dutch matzwart). De fiets is nog geen jaar oud, dus ik wil hem graag terug”, aldus Eelker Overveld die via de mail is te bereiken.

Update: de fiets is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Henk Loonstra in Voetbal International12 juni 2012 Henk Loonstra in Voetbal International Hij is een van de weinige voetballers uit Goor die het wist te schoppen tot het betaalde voetbal. En de echte voetbalkenners hebben hem vandaag nog kunnen ontwaarden in de jongste versie […]
  • Verschuivingen in Goors stadshart22 maart 2010 Verschuivingen in Goors stadshart Het Goorse centrum is in beweging. na de komst van winkels als Op is Op en de Zuivelhoeve is verderop in de Grotestraat begonnen met de aanpak van de gevel van de Lidl. De achterzijde van […]
  • Bigband Festival start met zonnetje…6 april 2015 Bigband Festival start met zonnetje… Het voorjaarszonnetje diende zich vlak na twaalven aan net op het moment dat het Goorse Bigband Festival van start ging. Dat gebeurde op het Horecaplein voor het gemeentehuis met de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)15 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (8) - De belangrijkste prijzen in de Allegorische Optocht worden dit jaar uitgereikt door Eric van den Burg. De voormalig kapper en gitarist (onder meer Travelin' Band) is tegenwoordig […]
  • Jarige Jorn gewekt door Relliesirene16 juni 2019 Jarige Jorn gewekt door Relliesirene Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht […]