Hector wint moeizame wedstrijd van Langeveen

SV Hector blijft volop in de race voor de titel in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal. De ploeg van trainer Marco Botterblom won vanmiddag op eigen veld van Langeveen met 1-0 door een treffer van aanvoerder Wesley Zwoferink. Die goal viel in een moeizame wedstrijd na 78 minuten voetbal. In de eerste helft een gelijkopgaand duel met een meer verdedigend Langeveen dat wel de pech had dat een goed genomen vrije trap op de paal belandde. Verder weinig kansen dan wel mogelijkheden voor rust…

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met een verdedigende opponent waarmee Hector het lastig had. Toch viel de bevrijdende goal wel voor de groen witten. Een lange bal werd door Wesley Zwoferink op de borst aangenomen waarna hij de bal over de keeper van Langeveen heen kon liften: 1-0. Dat was ook de eindstand waarmee Hector wederom goede zaken doet in de vijfde klasse A en nu samen met TVV op de tweede plaats staat met twee punten achterstand op koploper La Première. Volgende week wacht het uitduel met vv Diepenheim dat vandaag verloor van vv Twenthe.