Twenthe blijft in de race na klinkende zege op Diepenheim

Twenthe boekte vanmiddag een klinkende 3-0 zege op vv Diepenheim en blijft daarmee in de race voor de titel in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal. Bij rust was het 1-0 voor de Tricolores door een treffer van Mart Lammertink. Hij kon binnen koppen na een goede voorzet van Stijn Jeurlink. Daarna nog twee goede kansen voor rust van de gasten uit ’t Stedeke maar gescoord werd er niet meer waardoor beide ploegen met een 1-0 stand gingen rusten…

Halverwege de tweede helft schoot Jelmer Plegt, na een mooie aanval, de bal in het dak van het doel: 2-0. Daarmee was het verzet van Diepenheim wel gebroken en het werd uiteindelijk ook nog 3-0. Daan de Lat kwam goed door maar stuitte op de Diepenheimse doelman. Uit de rebound kwam de bal voor de voeten van Benjamin Wolf, die laag binnenschoot. Twenthe is de nummer 4 van de ranglijst met 32 punten uit 16 wedstrijden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit in Sint Isidorishoeve.