Braakmolen in de slingers voor Open Monumentendag

Tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag zal de Goorse Braakmolen zaterdag weer de grootste blikvanger zijn in Goor. De molen is zaterdag van 10.00 uur tot en met 16.00 uur open voor alle belangstellenden uit de regio. De molenaars zullen uitleg geven over het monument, dat al sinds 1856 het Goorse straatbeeld siert. Naast de speciaal versierde molen zullen er in de omgeving nog meer monumenten te bezichtigen zijn voor het publiek.

braakmolen

Gerelateerde berichten

  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • krulschaatsen bewerkt11 december 2012 Van Bötje tot Klapschaats in Goor In het Goors Historisch Museum is komende zondag van 14.00 tot 16.00 uur de tentoonstelling ‘van Bötje tot Klapschaats' te bewonderen. De tentoonstelling is verder tijdens de […]
  • vogelshow16 november 2012 Vogelvereniging houdt vogelshow Vogelvereniging Hof van Twente houdt komend weekedn haar jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Op zaterdag en zondag is er een grote vogeltentoonstelling met vogels van leden uit de gehele Hof […]
  • Hofkerk opent zaterdag haar deuren9 september 2015 Hofkerk opent zaterdag haar deuren De Hofkerk houdt Open Huis. De kerk opent zaterdag tijdens Open Monumentendagen haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de toren en het […]
  • Papiercontainers Tavenu en GMK naar Wheeweg8 oktober 2011 Papiercontainers Tavenu en GMK naar Wheeweg Vanaf volgende week zaterdag zijn de papier- en kartoncontainer van Gemengde Zangvereniging TAVENU en het Goors mannenkoor (GMK) tijdelijk verplaatst naar een nieuwe locatie aan de […]