Braakmolen in de slingers voor Open Monumentendag

Tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag zal de Goorse Braakmolen zaterdag weer de grootste blikvanger zijn in Goor. De molen is zaterdag van 10.00 uur tot en met 16.00 uur open voor alle belangstellenden uit de regio. De molenaars zullen uitleg geven over het monument, dat al sinds 1856 het Goorse straatbeeld siert. Naast de speciaal versierde molen zullen er in de omgeving nog meer monumenten te bezichtigen zijn voor het publiek.

braakmolen

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open3 juni 2020 Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open De buitenbaden van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo gaan volgende week maandag, 15 juni, open voor het zomerseizoen. Vorige werd het binnenbad weer geopend nadat het bad […]
  • De Ark open met Hemelvaart21 mei 2020 De Ark open met Hemelvaart De Ark heeft vandaag op Hemelvaarstdag de deuren geopend. De openstelling is van 10.00 tot 16.00 uur en bedoeld om mensen de gelegenheid te geven voor een kopje koffie en een luisterend […]
  • krulschaatsen bewerkt11 december 2012 Van Bötje tot Klapschaats in Goor In het Goors Historisch Museum is komende zondag van 14.00 tot 16.00 uur de tentoonstelling ‘van Bötje tot Klapschaats' te bewonderen. De tentoonstelling is verder tijdens de […]