Vrijwilligersmarkt, Atelierroute en Voorjaarsmatinee…

Op de evenementenkalender voor dit weekeinde prijkt allereerst de vrijwilligersmarkt (foto) die vanmiddag vanaf 15:00 uur in De Reggehof te bezoeken is. Daar wordt vanavond de film ‘The Great Escaper’ getoond. Morgen is er ook weer een Repair Café in sporthal De Mossendam. Ook is morgen de eerste van twee dagen ‘Atelierroute’ in Goor waar op diverse plekken werken van Goorse kunstenaars zijn te bewonderen…

De route is zaterdag en zondag vanaf 13:00 uur af te leggen. Zaterdagavond bij RH Cinema de film ‘De Terugreis’. Op zondag is er het eerder aangekondigde Voorjaarsmatinee van KNA én is de wedstrijd Ajax-FC Twente gratis te zien op het grote scherm in de theaterzaal van De Reggehof. Voor alle activiteiten en evenementen check onze agenda.