Open Huis Tekenpraktijk Maresch

Tekenpraktijk Maresch houdt zaterdag open huis. Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden welkom aan de van Hoevelstraat 19. Tijdens de middag kunnen mensen kennismaken met docent Rianne Stenhuis en met allerlei snufjes in de praktijk. Voor meer info: www.tekenpraktijkmaresch.nl
intuitief20tekenen

Gerelateerde berichten

  • Verwarmd buitenbad in Goor23 juli 2010 Verwarmd buitenbad in Goor Na een warm begin van de week werd het na woensdag iets frisser in Nederland. Een verwarmd zwembad misstaat dan niet. Patrick Slomp verveelde zich met zijn vrienden en heeft een verwarming […]
  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]
  • Twenthe 2 naar finale nacompetitie28 mei 2017 Twenthe 2 naar finale nacompetitie Het tweede elftal van vv Twenthe heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse. In en tegen Dieren werd weliswaar met 2-1 verloren maar doordat […]
  • Toch kwartierdienst tijdens spits7 maart 2014 Toch kwartierdienst tijdens spits Treinreizigers tussen Goor en Oldenzaal krijgen tijdens de spits alsnog een kwartierdienst. Over de kwartierdienst wordt al langer gesproken maar werd om diverse redenen uitgesteld. […]
  • GMHC start weer met smurfenhockey16 augustus 2013 GMHC start weer met smurfenhockey De Goorse Mixed Hockey Club begint op zaterdag 24 augustus weer met smurfenhockey, om kinderen van 4 tot en met 6 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Die middag is […]