Goorsche bedrijvenvoetbaltoernooi ziet levenslicht

vv Twenthe komt aan het eind van dit voetbalseizoen met een spectaculair sluitstuk voor lokale en regionale ondernemers. Met het Goorsche bedrijvenvoetbaltoernooi organiseert de voetbalvereniging een nieuw evenement voor bedrijven die het nuttige met het aangename verenigen. Want naast een sportieve competitie is er vanzelfsprekend ook tijd voor verpozing, een biertje en een goed gesprek. Het nieuwe initiatief vindt plaats op zaterdag 8 juni om 14.00 uur. De inschrijving is nu geopend en sluit op vrijdag 3 mei. De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld voor het toegankelijke prestigieuze toernooi, waarbij gespeeld wordt op een klein veld met 5 tegen 5.

Inschrijving
De inschrijving is geopend! Je kan je bedrijf opgeven om deel te nemen door een e-mail te sturen naar ln.ehtnewtvvnull@ofni met de volgende informatie:

-Bedrijfsnaam
-Contactpersoon (naam, telefoon, e-mail)
-Het aantal spelers in je team

Wees er snel bij, aldus de organisatie. “Want de inschrijvingen zijn beperkt en teams worden op basis van first-come, first-served ingeschreven. Dit is jouw kans om de glorie te behalen en je bedrijf op de kaart te zetten. Wacht niet langer en verzamel je collega’s, familie of vrienden voor een dag vol voetbalplezier!”, aldus de organisatie in een persbericht.

Wedstrijden
De wedstrijden worden gespeeld op ongeveer een kwart veld. Het wordt 5 tegen 5 (inclusief keeper) en elke wedstrijd duurt 12 minuten. Dat is genoeg tijd om je voetbal-skills te laten zien en te genieten van het samenzijn met andere bedrijven uit de regio. Het toernooi zal rond 14.00 uur starten.