Gulle giften dekken schade dierenambulance

De schade die de dierenambulance heeft geleden na de inbraak in de Goorse Wilgenstraat, begin deze week, is financieel gecompenseerd. Na het bericht dat er was ingebroken de bus en er diverse spullen waren meegenomen kwamen er direct veel giften binnen. De schade is beraamd op een kleine 600 euro en die is volgens de Stichting Dierenambulance Hof van Twente ‘dubbel en dwars vergoed’…

Op de Facebookpagina van de stichting is te lezen: “We hebben heel veel steunende en meelevende reacties gelezen en gehoord en dat doet ons onwijs goed. Er is tevens heel erg gul gegeven en met trots mogen we zeggen dat de schade hiermee dubbel en dwars vergoed is. Er zal geen dier lijden onder dit verlies, want samen zijn we sterk gaan staan. Iedere cent die ‘over’ is, zullen we uiteraard inzetten voor alle dieren in nood”.