Oald Goor: Een volle Tente in 1975…

Het begint bij de meeste Gorenaren alweer te kriebelen. Zeker na gisteren toen er in heel Goor bloemzaadjes werden uitgedeeld om volgende jaar, tijdens de viering van 150 jaar School en Volksfeest heel Goor geel te laten kleuren. Voor de redactie van Oald Goor reden om toch maar weer eens terug te gaan naar 1975 toen het Schoolfeest op legendarische wijze het 100-jarig bestaan vierde met een week lang alle Gorenaren in oude klederdracht, veel festiviteiten en natuurlijk de snorren en strikken. Op de website van het Feest der Feesten vonden we een prachtige foto van een volle feesttent in dat jaar. Een tent die er toen heel anders uitzag en waar iedereen nog zat. Overeenkomsten met de huidige tijd zijn er ook. De plek is hetzelfde en ook toen zat de Tente altijd vol…