Vanavond informatiebijeenkomst over het Stoompark

Voor inwoners van Goor, omwonenden van het Stoompark en andere geïnteresseerden organiseert de gemeente Hof van Twente vanavond (maandag) van 19:00 uur tot 21:00 uur een algemene informatiebijeenkomst bij evenementenhal ‘Ik wil Kippenvel’. Hier worden de laatste ontwikkelingen gepresenteerd over het Stoompark, een van de deelgebieden van het te ontwikkelen TSB-terrein. De gemeente presenteert dan de kaders en randvoorwaarden waaraan het park moet voldoen…

Architectenbureau ‘Strootman’ geeft eveneens een presentatie en legt uit wat er is besproken tijdens de eerste twee bijeenkomsten met het projectteam en de samengestelde denktank. Daarna zal het eerste concept van het Stoompark worden gepresenteerd. Die is mede tot stand gekomen door een denktank van inwoners die een bijdrage geleverd hebben over thema’s als groen, verharding, water, sport en spel. Ook zijn de cultuurhistorische elementen van het park besproken. Meer informarie via deze LINK.