Bijna zeshonderd bekeuringen Irisstraat

Een snelheidscontrole op de Irisstraat betekende woensdag kassa voor de overheid. Tussen half elf ’s ochtends en half vier ’s middags werden daar 1099 automobilisten elektronisch gecontroleerd. Meer dan de helft, 588 in getal, bleken te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid bleek 76 kilometer per uur. Er mag, sinds kort, dertig kilometer per uur gereden worden in de Irisstraat. Dit is ingevoerd na de herinrichting. De controles zijn uitgevoerd na klachten van aanwonenden.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • politiearrestatie22 maart 2014 Dronken scooterrijder aangehouden De politie heeft vrijdag ten hoogte van de Wachtpostdijk een dronken scooterrijder aangehouden. Bij controle door surveillerende agenten ontstond het vermoeden dat de 32-jarige bestuurder […]
  • Strenge parkeercontroles in stadshart24 februari 2011 Strenge parkeercontroles in stadshart De politie gaat in de komende periode streng controleren en optreden tegen foutparkeerders in het Goorse centrum. De Grotestraat en Wijnkamp is al jaren een zogenoemde blauwe zone waar […]
  • Rijbewijs ingevorderd na alcoholcontrole21 mei 2012 Rijbewijs ingevorderd na alcoholcontrole Tijdens een alcoholcontrole in Goor heeft dit weekend een man zijn rijbewijs moeten inleveren. De bestuurder bleek na ademanalyse op het bureau teveel te hebben gedronken. De controle […]
  • Automobilist vliegt uit de bocht (met video)22 december 2011 Automobilist vliegt uit de bocht (met video) Een 45-jarige automobilist uit Goor heeft vanavond rond 19.15 uur de bocht gemist op de Zomerweg ter hoogte van de Hagreisweg. Daarbij werd een boom geschampt en kwam de auto op z'n kop in […]