Goorse skatebaan krijgt kleurrijke opknapbeurt

Het skatepark aan de Roerdompstraat in Goor wordt deze maand verfraait. Het jongerenwerk Joe, onderdeel van Salut, heeft de afgelopen tijd samen met jongeren en omwonenden, wensen en ideeën samengebracht om de skatebaan te verbeteren. Daar is uitgekomen dat de skatebaan in zijn geheel kleurrijker mag worden…

De opdracht wordt uitgevoerd door de ‘artiesten’ Natasja Scharenborg en Kim Froeling van NK Walls. Zij hebben ervaring in het uitvoeren van grootschalige kunstprojecten en sluiten met hun stijl aan bij de omgeving. Elementen van de natuur zijn meegenomen in het ontwerp. De skatebaan is tijdens de uitvoering toegankelijk, maar voor het gebruik van de skatebaan-attributen kan hinder worden ervaren. Naar verwachting is het project begin mei afgerond.