Hubo gaat sluiten in Goor

Bouwmarkt Hubo gaat de vestiging in Goor sluiten. Eigenaar Jos Bouwhuis heropende zijn 2e bouwmarkt in 2014 nadat er eerder een vestiging van Multimate aan de Wheeweg was. Bouwhuis zegt in het Hofweekblad dat het lastig is om in Goor het hoofd boven water te houden. “We erkennen dat de marktomstandigheden uitdagender zijn geworden, niet alleen hier maar ook elders in het land. Na de coronaperiode zijn de kosten gestegen en houden consumenten begrijpelijkerwijs de hand op de knip.”…

Het was aanvankelijk de bedoeling dat bedrijfsleider Maarten Roetman de zaak over zou nemen maar hij is vanwege een ongeneeslijke ziekte, daarvoor niet meer beschikbaar. Hubo houdt vanaf vandaag een uitverkoop en zal op zaterdag 29 juni voor het laatst open zijn. Bouwhuis gaat wel door met zijn Hubo-vestiging aan de Torenlaan in Hengelo.