GFC treft Daarle, Hector tegen Hoeve Vooruit

In de vierde klasse C van het zaterdag amateurvoetbal speelt GFC vanmiddag de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Sportclub Daarle (14:30 uur). De rood zwarten verloren vorige week met 4-1 van Bergentheim en moeten in de resterende wedstrijden echt punten pakken om nacompetitie tegen degradatie te voorkomen. Voor Daarle, dat nog maar 10 punten heeft, kan het doek al definitief vallen. Wint GFC, dan is die ploeg gedegradeerd. Voor Hector wacht morgen weer een sleutelduel in de titelstrijd in de zondag vijfde klasse A…

Hector. gedeeld tweede met 40 punten, klopte Diepenheim vorige week (1-4) terwijl ‘De Hoeve’ met 0-4 onderuit ging tegen Twenthe. Hoeve Vooruit moet winnen om nog een rol van betekenis te kunnen spelen. Twenthe komt, na het gelijke spel van donderdagavond tegen Manderveen (3-3), morgen niet in actie en kan zich voorbereiden op de beladen stadsderby van volgende week, thuis tegen SV Hector.