Hector niet langs Hoeve Vooruit

Hector wist vandaag niet te winnen van Hoeve Vooruit. Het thuisduel tegen de gasten uit Sint Isidorushoeve werd op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld. In een gelijkopgaande eerste helft waren er een paar kansjes voor de thuisploeg maar kreeg ‘De Hoeve’ de grootste mogelijkheid op de openingstreffer. In de tweede helft zette Hector meer druk en kwamen er kansen voor de groen witten…

Halverwege de eerste helft werd het 1-0 na een goede actie vanaf de linker kant van Yilber Haverslag. Hij kreeg de bal voor en het was Wesley Zwoferink die het leer binnen wist te werken. Het werd 1-1 nadat in de omschakeling een lange bal naar de rechterkant van Hoeve Vooruit onder de voet van Daan Megens door schoot. Daarna had Mike Evers de vrijheid om door te lopen en de bal achter Hector-doelman Koen Eekhout te schieten: 1-1. Daarna nog een paar goede mogelijkheden voor Hector onder meer voor diezelfde Yilber Haverlag die zich goed vrij speelde in de 16-meter maar zijn schot geblokt zag door een goede verdedigende actie. Gescoord werd er daarna niet meer waardoor beide ploegen zich moesten verzoenen met een gelijkspel. Volgende week speelt Hector de stadsderby tegen vv Twenthe dat vandaag niet in actie kwam.