Nieuw platform ‘Vrijwilliger in de Hof’ gelanceerd

Salut heeft een nieuw vrijwilligersplatform gelanceerd onder de titel ‘Vrijwilliger in de Hof’. Dit online- platform moet alle aspecten van vrijwilligerswerk in Goor en de overige kernen in de Hof samen brengen, waardoor zowel vrijwilligers als organisaties elkaar gemakkelijker kunnen vinden en verbinden.Vrijwilliger in de Hof is gepresenteerd tijdens de vrijwilligersmarkt in De Reggehof (foto) en ontwikkeld met het oog op het samenbrengen van vraag en aanbod binnen de gemeente Hof van Twente…

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden, hun interesses kenbaar maken, zoeken naar vrijwilligerswerk dat bij hen past én informatie vinden over onderwerpen die daarmee te maken hebben. Organisaties kunnen ook vacatures plaatsen, vrijwilligers werven en informatie vinden over het werken met vrijwilligers.

Het platform biedt verschillende functies, waaronder een overzicht van vacatures, de mogelijkheid voor organisaties om zich te presenteren en een academie waar e-learnings en trainingen te vinden zijn. “Het is een overzichtelijke plek voor alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft in onze gemeente,” aldus de Goorse Mayke Zwierink, adviseur vrijwilligerszaken van Salut..

Het platform is nu online en via deze LINK te bereiken.