Foto- en videograaf van beroemde artiesten geeft workshop in Goor

Gijs van Lieshout, foto- en videografaaf voor artiesten als Antoon, Snelle, Bizzey en DJ Paul Elstak, komt naar Goor om een workshop ‘Beeldbewerking’ te geven bij Home of Talents. Tijdens deze workshop wordt geleerd hoe je tot in detail de beste foto of video maakt, en hoe je deze vervolgens het beste kunt bewerken. De workshop is op vrijdag 17 mei en duurt van 15:00 uur tot 18:00 uur…

Deelnemers hebben voor deze workshop een telefoon of camera nodig om mee te fotograferen en/of filmen alsmede een laptop of telefoon om de beeldbewerking op te doen. Voor wie geen laptop heeft, zijn er een beperkt aantal beschikbaar via Home of Talents. Wie zich aanmeldt krijgt een informatie-mail met een link om gratis proefversies te downloaden van de programma’s die tijdens de workshop gebruikt worden. Aanmelden kan via deze LINK.