Waar in Goor moeten de kunstwerken van Riemko Holtrop komen? Denk mee!

De gemeente Hof van Twente heeft onlangs twee waardevolle kunstwerken van de Hengelose kunstenaar Riemko Holtrop in handen gekregen. Het gaat om glas-in-loodramen uit de jaren vijftig, afkomstig van het voormalige Ziekenfondsgebouw op de hoek van de Hengevelderstraat en de Voorstraat in Goor. Op dit moment liggen deze kunstwerken opgeslagen, maar de gemeente wil ze snel weer aan het publiek tonen en vraagt eenieder om mee te denken over een geschikte locatie…

De gemeente zegt zelf niet over geschikte gebouwen te beschikken en wil de werken het liefst op een andere locatie in Goor exposeren. Het gaat om glas in lood-ramen van ramen van 2,70 x 3,50 meter (foto boven) en 1,60 x 2,95 meter groot (foto hieronder).

Wie ideeën heeft voor het plaatsen van één (of beide) kunstwerken kan zijn of haar contactgegevens doorgeven aan Rick ter Braak (ln.etnewtnavfohnull@kaarbret.r). Er wordt dan contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. De gemeente staat open voor alle suggesties en wil ervoor zorgen dat deze stukken weer gezien kunnen worden.