Onbeperkt naar de Kinderboerderij door Wensboom

En weer is een wens vervuld uit de Wensboom die tijdens de feestdagen in het Goorse centrum stond. In dit geval de wens van Miriam Peezenkamp (foto) die haar taalmaatje bij het Taalcafé van Salut kon verrassen met een abonnement bij Kinder- en speelboerderij Het Kukelnest in Goor. Dit jaar-abonnement stelt het gezin in staat om onbeperkt te genieten van gezellige uitjes…

Wie is verrast is niet bekend gemaakt maar Peezenkamp legt de beweegreden wel uit. “Ik heb hem geholpen om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen. Intussen moest hij lang wachten op de hereniging met zijn gezin daarom gunde ik hen samen een leuk uitje. Het is fijn om dit jonge gezin te zien genieten van hun hereniging en hun inspanningen om te integreren in Nederland en specifiek in Goor.”


Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos en Het Kukelnest. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor en Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.