Mysterieuze bloembak in berm Goor

Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te achterhalen. Waarvan akte. Weet u waar deze bak voor bedoeld is; mail dan naar rvanderreest@nullhome.nl of redactie@nullgoorsnieuws.nl. Zijn er nog meer door de gemeente geplaatst of is dit door een particulier geplaatst? Laat het weten. 

bloembak

Gerelateerde berichten

  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk3 maart 2015 Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een huissleutel. Een der trouwe bezoekers van deze site vond vanmiddag een huissleutel (foto) bij het uitlaten van de hond. De sleutel is […]
  • Dolf Jansen in De Reggehof; win nu twee gratis kaarten28 oktober 2015 Dolf Jansen in De Reggehof; win nu twee gratis kaarten Cabaretier Dolf Jansen treedt vrijdag op in De Reggehof. Voor jou is er een uitgelezen kans om twee gratis kaarten te winnen als je het antwoord weet op de volgende vraag: Dolf wordt […]
  • Update: Vrouw vindt hond…26 november 2011 Update: Vrouw vindt hond… De lief en leed-redactie kreeg een mail van Gerjo Klein Horsman. Zijn vrouw, Monique van den Burg, heeft vanmiddag rond 14.30 uur op de Kerkstraat/Markeloseweg een loslopend hondje […]