Meer opnames van nieuwe ploeg Three Mobilae

Fris, jong en vernieuwend. Met die ingredienten zijn drie medewerkers van Hofstreek TV begonnen aan een nieuw format. Onder de noemer Three Mobilae willen Stephan Kuipers (cameraman/editor) en verslaggevers Apollonia Sligman en Rens van Zoelen meer evementen op tv gaan brengen. In de Hof zijn ze daar het afgelopen jaar al veelvuldig mee bezig geweest. En die lijn willen ze ook gaan doortrekken. Echter is het trio ook voor overige evenementen buiten de Hof in te huren. Meer info op de site.

557314_3987138232346_1144635306_n

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem4 oktober 2021 Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem De afdeling Goor-Markelo-Diepenheim van de Zonnebloem gaat na een lange coronaperiode weer voorzichtig beginnen met het bezoekwerk en het organiseren van kleinschalige activiteiten. Het […]
  • tenniskampioenen22 maart 2013 Maak kennis met tennis bij De TVM Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De […]
  • Bril gevonden Heijinksweg5 januari 2017 Bril gevonden Heijinksweg Aan de¬†Heijinksweg is een bril gevonden. De eigenaar kan zich melden via de mail.
  • Gorenaar zwaargewond bij ongeval Neede13 november 2010 Gorenaar zwaargewond bij ongeval Neede Een 38-jarige man uit Goor is gistermiddag kort na 17:00 zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Diepenheimseweg in Neede. Door onbekende oorzaak botste de auto aan de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)19 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - Een bijzonder jubileum voor de familie Harperink van de wagenbouwgroep Dom Vedan. De Optocht kent dit jaar een bijzonder jubileum: Een optelsom leert dat Johan Harperink en zijn […]