Yalp zoekt Manusje van alles (Adv)

Yalp biedt een leuke en flexibele bijbaan aan voor een “handige Harrie” die al met pensioen is (ook als je geen Harrie heet). Heb je zin om nog iets te doen na je pensionering en wil je deel uitmaken van ons gezellige team en helpen met allerlei verschillende hand- en spandiensten? Dan heeft Yalp in Goor mooie bijbaan in de aanbieding…

Yalp levert speel- en sporttoestellen voor de openbare ruimte, recreatie, scholen en zorg. De naam Yalp is het omgekeerde van Play. Yalp sport- en speeltoestellen in Goor | Unieke speel- en sportplekken is onderdeel van de internationale Lappset Group. Met passie, plezier en overtuiging creëren de medewerkers speel- en sportomgevingen die net even anders zijn en die iedereen uitnodigen om te genieten van sport, spel, plezier en sociaal contact. “We hebben een leuk, enthousiast en gedreven team. Net even een stap extra zetten, de klant verrassen, ons onderscheiden van anderen in de markt en plezier hebben in ons werk vinden we belangrijk!”

Wat ga je doen?
Voor de algemene ondersteuning is Yalp op zoek naar een handige, gemotiveerde, reeds gepensioneerde collega, op oproepbasis. Je maakt deel uit van ons enthousiaste team en helpt met allerlei hand- en spandiensten. Wat je precies gaat doen? Het ligt er vooral aan wat jij leuk vindt om te doen en wat je kunt. Je kunt en mag je uren in overleg inplannen, zodat je andere hobby’s en geplande uitjes ook gewoon door kunnen gaan.

Wat vragen we van jou?

 • Je mag graag auto rijden en hebt je rijbewijs BE.
 • Je hebt een heftruckcertificaat of je wil dit op onze kosten wel halen.
 • Het hoeft niet, maar als je een vrachtwagenrijbewijs hebt is dat een pré.
 • Een goed humeur en enthousiasme.
 • Je bent handig, kunt goed klussen en hebt technisch inzicht.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je woont in of dichtbij Goor.
 • Je bent lekker positief.

Wat krijg je van ons?

 • Een leuke en afwisselende ‘’bijbaan’’.
 • Een nul-uren contract waarbinnen je flexibel inzetbaar bent.
 • Enthousiaste en gedreven collega’s die jouw werkdag extra leuk maken.
 • Toffe personeelsfeestjes, want daar hoor je ook bij.

Enthousiast geworden of vragen?
Denk je, die bijbaan past wel bij mij? Of heb je vragen over onze vacature? Neem contact op met Hennie ten Tije, HR Manager via moc.playnull@ejitnet.einneh of 0547 289 410.