Rudi Jansen na 36 jaar bij Haafkes met pensioen

Rudi Jansen gaat na 36 jaar bij Haafkes bouwondernemers met pensioen. Hij kwam in dienst op 14 maart van het jaar 1988 en beleefde afgelopen vrijdag zijn laatste werkdag. Het prominente Rellielid en oud Prins Carnaval werd opgehaald door zijn vrienden in een prachtig roze limo waarin hij, onder begeleiding van zijn eigen “security” (foto) zijn dag heeft besteed aan diverse opdrachten bij onder andere de Jumbo, op de markt en bij bakker Nollen. Aanvullend is hij bij een aantal leveranciers/partners langs geweest om gebakjes langs te brengen…

De dag is in stijl afgesloten met een feestreceptie bij Buddy’s Café om op Rudi te proosten en zijn pensioen op de juiste manier in te luiden. Namelijk onder het genot van een drankje en een hapje van de barbecue van Holtmaat. Hij ervaart het overigens zelf niet als een echt pensioen omdat hij naar eigen zeggen “jaren geleden al is gestopt met werken” Hoe dan ook: Aanwezig hoeft hij nu ook niet meer te zijn. Namens de collega’s, vrienden, buren en andere bekenden: Geniet ervan!