De biljartkampioenen van De Trekpleister


De onderlinge biljartkampioenschappen bij De Trekpleister werden dit jaar in 3 poules gespeeld. De poulewinnaars Frits de Groot en Gerrit Kiffen mochten in de laatste finalewedstrijd uitmaken wie zich kampioen van de B/C poule mocht noemen. Vanwege een blessure moest Kiffen zijn plaats afstaan aan Hans Pakkert, de nummer 2 van de C poule. Winnaar van deze kampioenswedstrijd werd Frits de Groot, die naast een medaille ook nog de wisseltrofee voor de biljarter die het afgelopen seizoen de meeste vooruitgang heeft geboekt, in ontvangst mocht nemen…

De winnaar van de A poule, ‘good old’ Frans Tusveld, speelde een demonstratiewedstrijd driebanden tegen de nummer twee van de A poule, Gerard Waanders. Deze spannende wedstrijd werd nipt door gewonnen door Waanders. De Trekpleister sluit een succesvol seizoen deze week definitief af door met het eerst team een gooi te doen naar het kampioenschap van de Regiocompetitie Senioren Twente, komende woensdag bij De Soos aan de Schoolstraat in Goor.

(op de foto vlnr: Frans Tusveld, Gerard Waanders, Frits de Groot, Hans Pakkert en Gerrit Kiffen)