Goorse eindejaarsconference terug na 25 jaar

Er wordt aan het einde van dit jaar weer een Goorse eindejaarsconference opgevoerd in De Reggehof. Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink, die ook door Oost Nederland toeren met de shows van Helligen Hendrik, zijn aan het einde van het vorige millennium in het theatervak begonnen, met wijlen Rob Vorkink, met deze eindejaarsconferences en trokken daarmee volle zalen. Het duo heeft besloten om na een kwart eeuw weer al het wel en wee in Goor en rondom Gorenaren op de hak te nemen in het kader van dit jubileum…

“En wij zijn niet de enigen in Goor die dit jaar jubileren” aldus Bert Eeftink. “Volgens mij heeft iedereen en alles in Goor dit of volgend jaar een jubileum. Daarom maken we er een ‘Jubelshow’ van.” Schabbink vult aan: “Er is best veel veranderd in de afgelopen kwart eeuw in Goor, of toch niet? We gaan het er in sketches en muziek maar eens over hebben.” Het duo had in de afgelopen jaren ook succes met de Goorse Revues bij De Ster en gaat dus nu weer ‘op zien Goors’ het theater in.

De eindejaarsconferences staan gepland voor vrijdag 20 en zaterdag 21 december. Kaarten daarvoor zijn vanaf vandaag te bestellen via de site van De Reggehof. Het Goorse theater heeft overigens het complete theaterprogramma voor het nieuwe seizoen inmiddels ook online gezet. Daar is onder meer te zien dat Eeftink en Schabbink ook nog te zien zijn op zaterdag 19 oktober met de reprise-voorstelling ‘Bar en Boos’ van Helligen Hendrik. Later meer over het nieuwe theaterprogramma van De Reggehof.