Alex Ploeg, Guido Weijers, Pieter Derks en Jandino in nieuw programma Reggehof

De Reggehof heeft gisteravond het nieuwe theaterprogramma officieel gepresenteerd en alle voorstellingen inmiddels online gezet. Meest in het oog springend zijn de voorstellingen van de cabaretiers Alex Ploeg (bekend van het tv-programma Klikbeet), Guido Weijers, Pieter Derks én Jandino. Ploeg is op 29 november van dit jaar te zien in het Goorse theater terwijl Guido Weijers met ‘Momentum’ op 8 maart van het volgende jaar in Goor te zien is. Pieter Derks, die bekend werd door het tv-programma De Wereld draait door, staat op donderdag 13 maart op de planken in De Reggehof. Jandino Asporaat is er op zaterdag 12 april 2025…

Daarnaast zijn ook Veldhuis & Kemper weer geboekt alsmede de regionale cabaretiers Helligen Hendrik, Nathalie Baartman, André Manuel en Thijs Kemperink. Opvallend is ook de komst van Jochen Otten die onder meer furore maakt in het programma Sluipschutters.

Zoals eerder aangekondigd zijn er ook de nodige Tribute-bands die op zullen treden én is er weer een Goorse Eindejaarsconference. Op 7 september van dit jaar is er ook een dansavond onder de noemer ‘Vrogger Oet’ met een flashback naar de jaren ’80 en ’90 met de DJ’s van regionale discotheken als De Zon, Bill’s Bar en de E8 uit die periode. Het complete programma is te zien op de site van De Reggehof waar ook tickets besteld kunnen worden.