Weer finale voor GFC, Twenthe naar TVV

Het kan nog alle kanten op met het seizoen van GFC. Na twee zeges tegen Daarle en Mariënberg kan de ‘gevaarlijke’ 10e plek vandaag vaarwel worden gezegd als er gewonnen wordt van vv Avereest, de nummer 9 van dr ranglijst, dat nu nog een punt meer heeft. De rood zwarten kunnen nog meer stijgen bij gunstige uitslagen op andere velden en doen dan ook nog mee om de derde periodetitel met hierna nog twee duels te gaan. Het is er weer eentje van erop en eronder dus voor GFC. Twenthe moet morgen op bezoek bij TVV in Enschede dat in opspraak raakte na de rellen in De Hoeve…

Bij winst heeft Twenthe de nacompetitie voor promotie bijna op zeker binnen. TVV kreeg na de ongeregeldheden vijf punten in mindering en zag dat zes spelers lange schorsingen kregen. Toch kunnen de Enschedeërs ‘gewoon’ nog nacompetitie halen als er in eigen huis punten worden gepakt. Hector komt dit weekeinde niet in actie. Koploper La Première wel. De Almeloërs kunnen morgen het kampioenschap in de vijfde klasse A behalen in de thuiswedstrijd tegen Langeveen. Dan moet er wel gewonnen worden.