Mart Lammertink schiet Twenthe naar nacompetitie

Twenthe Goor heeft zich dankzij Mart Lammertink verzekerd van deelname aan de nacompetitie. Op bezoek bij TVV in Enschede werd het 1-3 in het voordeel van de ploeg van trainer Mark Bolink. Mart Lammertink nam in de eerste helft alle drie de treffers voor zijn rekening. Na rust kwam TVV, waar ondanks de punten in mindering en de schorsing, toch nog drie bestrafte spelers mochten aantreden, weer een beetje tot leven. Zij maakten kort na rust de 1-3, maar echt spannend werd het niet meer in Enschede…

Door de zege klimt Twenthe over Hector heen op de ranglijst en staat nu 2e achter het Almelose La Première dat vandaag kampioen werd in de vijfde klasse A dankzij een 2-0 zege op Langeveen. Volgende week speelt Twenthe thuis tegen FC Het Centrum. Hector kwam vandaag niet in actie en speelt volgende week thuis tegen TVV in de voorlaatste speelronde. Ook Hector ligt op koers voor de nacompetitie op promotie en heeft volgende week aan een punt genoeg om zich daarvan te verzekeren.