Beachvolleybal en chillen op het strand tijdens Pinksterbeachball

Het belooft een zomers spektakel te worden tijdens het komende Pinksterweekeinde op het evenemententerrein van ‘ik wil kippenvel’ op het complex van de voormalige stoomblekerij. Zondag strijden daar ’s middags bedrijven, buurt- en vriendenteams op het zand tijdens het beachvolleybaltoernooi. Daarvoor zijn nog een paar teams welkom die zich via de site van het evenement nog tot woensdag kunnen aanmelden…

Zondagavond is er een Beachparty met diverse optredens van onder meer de bekende zangers Tom Linders, Wesley Klein en DJ La June. Daarvoor zijn tickets te koop via deze LINK.

Op maandag, Tweede Pinksterdag, is het wederom feest op de fraaie zandvlakte met als thema ‘Beach en Bubbels’. Dan veel muziek, cocktails, andere drankjes én diverse ‘bites’. Deze party begint maandagmiddag al om 13:30 uur. Pinksterbeachball wordt georganiseerd door ‘Ik wil kippenvel’ en het Goorse Gulzig Events.