Bronzen debuut ter Hofte in Oranje

De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte heeft de afgelopen week zijn debuut gemaakt in het Nederlands rolstoeltennisteam bij de World Team Cup in Antalya (Turkije). Een toernooi vergelijkbaar met de Davis Cup bij de valide tennissers. Het team bestond uit de meer ervaren Maikel Scheffers en Ruben Spaargaren alsmede de 20-jarigen Maarten ter Hofte en zijn dubbelspelpartner Robin Groenewoud…

Nederland werd poulewinnaar en plaatste zich voor de halve finale. Daarin was topland Spanje de tegenstander. Na een 2-0 achterstand wonnen ter Hofte en Groenwoud met 6-1 en 6-3 maar werd deze interland wel verloren. Door deze nederlaag speelde Nederland tegen Frankrijk om de bronzen medaille. Daarin speelden ter Hofte en Groenewoud niet maar Nederland won wel met 2-1 en dus was er brons.
Binnenkort vertrekt Maarten ter Hofte naar Italiƫ voor twee toernooien, gevolgd door twee toernooien in Marokko.