Tweede plek Coiffure Award voor Laura Maneschijn

Laura Maneschijn, derdejaars BBL-student haarverzorging aan het ROC van Twente te Almelo heeft de tweede plaats behaald tijdens de uitreiking van de landelijke Coiffure Awards. Tijdens de uitreiking in Hilversum werd de uitslag zondagavond bekend gemaakt door Nikki de Jager, die hier de punten wel uit wilde delen in tegenstelling tot het Eurovisie-songfestival een dag eerder. Laura Maneschijn is werkzaam bij Verona’s style in Goor en behaalde het zilver in de categorie Young Talent Award (beste kapper tot 21 jaar)…

De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmode-fotografie voor kappers in heel Nederland. De visie van de kapper op haarmode van het komende jaar moet uit het werk spreken. De jury’s beoordelen de ingestuurde foto’s op het geheel van coupe, visagie, styling en fotografie.

Laura’s deelname aan de Coiffure Award was onderdeel van een eindopdracht in excellentie-programma ‘De kunst van …’. Dit programma biedt studenten Haarverzorging extra uitdaging om het beste uit zichzelf en het kappersvak te halen. (hierboven en hieronder twee van de creaties van Laura Maneschijn)