Thaise massagesalon in Goors centrum

In het Goorse centrum zit vanaf vorige week een Thaise massagesalon. Deze zit tegenover Scapino in het pand waar eerder een feestwinkel was gevestigd. De nieuwe salon wordt gerund door Wan Ophuis en heet Sa Wan wat zoveel betekent als ‘hemels’ in het Thais. Wan is de echtgenote van Peter Ophuis, die tot 1995 een cafetaria in Goor bestierde die nog steeds de naam Ophuis draagt, en toen naar Thailand emigreerde…

“Wan heeft in Thailand 17 jaar in een groot Spa-resort massages gegeven”, vertelt Peter op de site van BIZ Goor. “Toen we terugkeerden naar Nederland heeft ze in Haaksbergen en Hengelo gewerkt als masseuse. We kregen veel vragen van klanten waarom ze niet in Goor konden komen. Toen hebben we de stap gewaagd en dit pand gehuurd aan de Grotestraat.”

Bij Sa Wan Thai Massage kunnen klanten terecht voor diverse behandelingen zoals oliemassage, een traditionele Thaise massage, of behandelingen speciaal gericht op schouders, voeten, nek of rug.

Sa Wan Thai Massage is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 en een behandeling kan alleen op afspraak. Die kan worden gemaakt op de website www.sawanthaimassage.nl, per mail: ln.egassamiahtnawasnull@ofni of via WhatsApp: 06-40503020. (Foto’s: BETS media)