Pinksterbeachball, Reggestad Muzikanten en Gunmill Governors…

Een overvolle agenda voor wat betreft de evenementen en activiteiten tijdens het komende Pinksterweekeinde. Allereerst is er vandaag nog tot 20:00 uur de grote boekenverkoop in de Goorse bibliotheek en draait bij RH Cinema, evenals morgenavond, de film Back tot black. Zondag en maandag, eerste en tweede Pinksterdag, het reeds aangekondigde Pinksterbeachball op het terrein van Ik wil kippenvel en op zondagmiddag weer een Zondagmiddagcafé voor senioren. De Reggestad Muzikanten houden komende maandag weer een ‘Frühshop-concert’ bij camping Monte Bello…

Op maandagmiddag ook live muziek op het uitgebreide terras van Café De Tapperij. Daar spelen dan de Gunmill Governors. Deze Achterhoekers brengen onvervalste southern rock en blues. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.