Erop of eronder voor GFC, Hector kan nacompetitie veilig stellen

Het is vandaag erop of eronder voor GFC. De ploeg kan de nacompetitie tegen promotie nog ontlopen maar dan moet vandaag gewonnen worden van Hardenberg ’85 dat een punt meer heeft. Luukt dat iet dan heeft GFC het niet meer in eigen hand en bij een nederlaag vandaag en een resultaat van Lutten tegen medekoploper Bergentheim kan het pleit ook vandaag al beslecht worden. Op sportpark Baalderveld in Hardenberg wordt vanmiddag om 14:30 uur afgetrapt. Hector kan morgen nacompetitie om promotie veilig stellen…

Een punt tegen TVV is genoeg. Bij puntenverlies van FC Het Centrum bij vv Twenthe, dat al zeker is van de play offs, is die nacompetitie voor de groen witten ook veilig gesteld. De thuisduels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.