Twenthe wint ruim van FC het Centrum

Twenthe kan vol vertrouwen de nacompetitie in na de ruime 4-1 overwinning van vanmiddag op FC Het Centrum. Het werd uiteindelijk 4-1 op sportpark ’t Piepwillem en weer was Mart LAmmertink de grote man met drie treffers. Bij rust was het al 2-0 door twee goals van Lammertink in de 2e en 26e minuut. Stijn Jeurlink maakte er in de 80e minuut 3-0 van. Diezelfde Jeurlink werd even later getorpedeerd door de keeper van ’t Centrum die daarna met rood kon vertrekken…

In blessuretijd werd het door een rake kopbal van de Enschedese ploeg nog 3-1 maar even later bepaalde Mart Lammertink de eindstand op 4-1. Twenthe speelt volgende week nog in en tegen Buurse maar dat gaat nergen meer over. De tweede plek is binnen en in de nacompetitie wacht een week later een duel tegen Davo uit Deventer of Raalte. Zij strijden nog om de vierde plek in de vijfde klasse F.