Oald Goor: De Sterkapel in 1979…

Het onderstaande orkest, onderdeel van Apollo, heet tegenwoordig de Reggestad Muzikanten die vorige week nog schitterden bij Monte Bello. In vroeg tijden heette het nog de Sterkapel die uiteraard ook vaak optrad in de achterzaal van De Ster. Onderstaande prent is van 45 jaar geleden, 1979 dus. Een feestleijk optreden met een rad van avontuur én helemaal rechts de alom geliefde Jan Dekker die overal was waar wat te vieren was in die tijd…

Achter vlnr: Jaap Gros (grote trom); Gerrit Aaftink (kleine trom) en Jan Scholte in ’t Hoff (bas). Middelste rij vlnr: Jan Lentelink; Wim Leetink; Toon van der Horst en Corry de Weerd. Voorste rij vlnr: Henk Bakker; Henk Heitink;; Gerard Veringa; Henk Lunding; Gerrit (Tönnis) Endeman; Hennie Tempelman; Wim Semmekrot én Jan Dekker.