Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar

Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van Kooten woont nog altijd op zichzelf en is gek op voetbal. Ook lust ze nog graag af en toe een advocaatje. Via deze weg wordt ze nogmaals gefeliciteerd door de kinderen en kleinkinderen.

veringa

Gerelateerde berichten

  • Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar27 maart 2012 Mark ‘Dons’ Nijland 25 jaar Mark Nijland is 25 jaar. De hoogblonde aanvaller van Twenthe Goor vierde deze mijlpaal afgelopen weekend met zijn vrienden en familie. Mark, Dons voor intimi, kreeg een een abri-poster en […]
  • Carla Morsink 50 jaar3 juli 2011 Carla Morsink 50 jaar Carla Morsink heeft dit weekend haar 50-jarige verjaardag gevierd. Dankzij de inzet van buren, familie en vrienden werd de tuin versierd met 6 klassieke poppen. Carla van harte proficiat […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • s730011430 december 2011 Goor blijft thuis tijdens jaarwisseling Gorenaren brengen de jaarwisseling door in ’t Twentse Haagje. Ruim 80 procent van de inwoners blijft tijdens Oud & Nieuw gewoon in de buurt en dan met name in de Goorse café's. Dat blijkt […]
  • Ineke Leusink ook bij club van vijftig13 augustus 2014 Ineke Leusink ook bij club van vijftig Bezig "bijtje" Ineke Leusink treedt vandaag ook toe tot de club van 50, getuige ook de levensgrote Sarah naast haar huis en raambedekkende spandoeken. Vandaag laat ze de bloemen even voor […]