Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar

Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van Kooten woont nog altijd op zichzelf en is gek op voetbal. Ook lust ze nog graag af en toe een advocaatje. Via deze weg wordt ze nogmaals gefeliciteerd door de kinderen en kleinkinderen.

veringa

Gerelateerde berichten

  • janvanderheidephenix16 september 2013 Phenix wint eerste duel van het seizoen Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 heeft zondag tegen Hilversum de eerste punten van het seizoen gepakt. Tegen Hilversum werd op het eigen sportpark De Horst met 10-8 […]
  • Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag3 oktober 2017 Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag De wekelijkse sportinstuif voor kinderen op 't Doesgoor wordt verzet naar de donderdag. Elke donderdag van 14:45 uur tot en met 16:00 uur organiseren 3 CIOS studenten leuke activiteiten […]
  • Jumbo voor opening 4 dagen dicht20 januari 2021 Jumbo voor opening 4 dagen dicht De Jumbo-supermarkt in de van Kollaan is voor de opening van de nieuwe vestiging op 3 maart, vier dagen gesloten. Dit om de nieuwe winkel goed op orde te krijgen voor de verwachte stroom […]
  • Belangrijke zege Olympia 117 oktober 2017 Belangrijke zege Olympia 1 Een belangrijke zege voor de tafeltennissers van Olympia 1. Zij zegevierden met 6-4 over DTS en droegen zo de rode lantaarn over aan de directe concurrent uit Enschede. Ook het tweede team […]
  • De week van de wandelvierdaagse, ook zwemvierdaagse aanstaande30 mei 2022 De week van de wandelvierdaagse, ook zwemvierdaagse aanstaande Morgen begint de Goorse Avondvierdaagse met een eerste start op 't Doesgoor waar vooraf ook nog kan worden ingeschreven. Er kan deze editie alleen 5 kilometer-routes gelopen worden. […]