Achterwagen Rellie gestolen uit Schoolfeestloods (UPDATE)

Is het een stunt of zijn er echt kwaadwillenden in het spel? Dat is de vraag die de leden van de Goorse Biertent Rellie bezig houdt op dit moment. Eén van de drie grote optochtwagens die in aanbouw zijn, is vannacht weggehaald uit de Rellieloods aan de Nijverheidsweg. Via social media wordt medling gemaakt van de diefstal van de ‘Achterwage’ die volgens de Rellieleden nooit ver weg kan zijn omdat het gevaarte 14 meter hoog en een kleine 30 meter lang is. Wie is gezien heeft kan zich melden bij de Rellie. “Als et een ludieke actie is ok maar we gaan er wel vanuit dat de wagen morgen gewoon weer in de loods staat” aldus voorzitter Jan Roelofsen. UPDATE: Maandagochtend stond de wagen weer in de loods. Het ging dus om een ludieke actie.