Dannenberg 25 jaar lid van Goorse koren

Eveline Dannenberg is onlangs gehuldigd, omdat ze al 25 jaar lid is van kinderkoor ‘De Rakkertjes’ en gemengdkoor ‘Shining Stars’. Eveliene is begonnen in 1987 bij het kinderkoor, maar in 2000 is het kinderkoor opgesplitst in kinderkoor De Rakkertjes en gemengdkoor Shining Stars. Dannenberg besloot te gaan zingen bij het gemengdkoor, waar ze nog steeds elke woensdagavond met plezier heen gaat. Ook is Evelien sinds een aantal jaren voorzitter van beide koren en draait ze nergens haar handen voor om. Daarom hebben leden, dirigent, pianist en bestuur haar in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen, een oorkonde, een cheque en een voorzittershamer. De koren repeteren elke woensdagavond in De Reggehof.

evelinedannenberg

Gerelateerde berichten

  • Rakkertjes zoeken pianist(e)18 augustus 2011 Rakkertjes zoeken pianist(e) Bij kinderkoor De Rakkertjes zitten ze nu toch wel met de handen het haar. Het nieuwe seizoen is aanstaande en er is nog geen pianist(e) gevonden om het koor te begeleiden.┬áDeze is ook […]
  • wilma_middelkamp_5jaarlid3 juli 2012 Wilma Middelkamp’s 1e lustrum Shining Stars Wilma Middelkamp viert deze maand haar 1e lustrum bij vrouwenkoor Shining Stars. Tijdens de repetitie werd ze gehuldigd en ontving ze uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg een […]
  • Papieroverlast aan de Pastoriestraat11 augustus 2012 Papieroverlast aan de Pastoriestraat Er wordt nog steeds papier gebracht naar de Pastoriestraat. Sinds begin juli staan alle papiercontainers in Goor aan de Van Kollaan, maar er mensen brengen nog steeds hun oud papier naar […]
  • Dennenberg dertig jaar koorlid17 oktober 2017 Dennenberg dertig jaar koorlid Eveliene Dennenberg (foto) is tijdens de repetitie van de Shining Stars gehuldigd voor 30 jaar lidmaatschap. Ze is begonnen bij kinderkoor de Rakkertjes en later doorgegaan naar […]
  • Oud papiercontainers gaan verhuizen28 juni 2012 Oud papiercontainers gaan verhuizen De oud papiercontainers in Goor verhuizen in opdracht van de gemeente naar de Van Kollaan. De papiercontainers staan nu nog aan de Pastorieweg (vlak bij De Borgh) en aan de Wheeweg […]