Twenthe buigt achterstand om en promoveert

Twenthe keert na een jaar afwezigheid terug in de vierde klasse. Vanmiddag werd op het terrein van TVO in Beckum met 3-2 gewonnen van Sportclub Overdinkel. Good Old Mark Nlijland was de grote man eie bij een achterstand van 1-2 twee keer scoorde en zo de winst veilig stelde. Twenthe begon niet goed en kwam na 18 minuten op achterstand door een treffer van Max Schipper. Jesse Schipper maakte er 0-2 van en zo leek Twenthe dus de boot in te gaan tegen de ploeg uit het grensdorp. Toch rechtte de ploeg van trainer Mark Bolink de rug en het was Stijn Jeurlink die in de 24e minuut de 1-2 binnen kon schieten. 1-2 was ook de ruststand…

In het tweede bedrijf ging Twenthe op jacht naar de gelijkmaker en acht minuten na rust was het al raak toen spits Mark Nijland liet zien nog immer trefzeker te zijn. Daarna veel kansen voor Twenthe op de winnende goal en die viel uiteindelijk in de 80e minuut. Na een open kans voor de keeper van Overdinkel kwam de bal in de rebound voor de voeten van Mark Nijland die de 3-2 simpel binnen kon schieten. Daarna consolideerde de Tricolores de voorsprong en barstte het feest los bij de vele Gorenaren die Twenthe ondersteunden in Beckum. Missie geslaagd. Twenthe terug naar de vierde klasse.