Groene Vingersproject OPO in VOORbeeld-verkiezing

Het Groene Vingers-project van de Stichting OPO hof van Twente doet mee aan de nationale VOORbeeld-verkiezing van de stichting VOOR. Er zijn inmiddels veel stemmen uitgebracht, maar er zijn er meer nodig om het projectplan op tafel van de jury te krijgen én om leerlingen uit de Hof van Twente een leerervaring in de natuur te bieden…

Het project biedt kinderen van negen basisscholen de kans om de natuur te ontdekken en te leren over duurzaamheid en biodiversiteit. Op een prachtige buitenplaats tussen Goor en Diepenheim leren ze door hands-on activiteiten zoals moestuinieren en natuuronderzoek. Met de bijdrage van bijna €99.000,- wil de Stichting OPO de buitenplaats beter inrichten, een vakleerkracht aanstellen en vervoer voor de jongste leerlingen organiseren.

Er kan nog een week gestemd worden via www.voor.nl. Om te stemmen, vul je je mobiele nummer in en ontvang je per sms een unieke code. Met deze code kun je op de site van VOOR 10 punten verdelen over de verschillende projecten. Vul ‘groene vingers’ in bij de zoekbalk en geef de punten. De stemronde eindigt op 17 juni. Het hele projectplan is via deze LINK te bekijken.