Workshops en lezingen ‘jij en je kind’

Angelique de Vries en Wanda Wolters houden komende zaterdag de beurs ‘jij en je kind’. Tijdens deze beurs kun je deelnemen aan één van de zeven workshops die er worden gegeven. Daarnaast zijn er zes lezingen die je kunt bezoeken en zijn er informatieve en inspirerende stands. Er zijn veel activiteiten die je met je kind kunt doen. Meer informatie over de beurs (inclusief het volledige programma) is te vinden op de website. Voor vragen kun je terecht bij één van de organisatoren, Wanda Wolters van Wolters Consultancy (06-18685382) of Angelique de Vries van Durf te Zien (06-22895383). De beurs aan de Roerdompstraat 61 begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

jijenjekind

Gerelateerde berichten

  • GFC zevende op oefentoernooi NEO12 augustus 2013 GFC zevende op oefentoernooi NEO GFC is afgelopen weekend zevende geworden bij de eerste editie van de Richard Bertelink Memorial. Op de velden van NEO in Borne wist de formatie van trainer Iwan Bult alleen te winnen van […]
  • Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat14 september 2017 Brandweer Hengelo schiet te hulp bij brand in Laarstraat Rond de klok van 22:00 uur rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand in de Laarstraat. Een opgeroepen hoogwerker weigerde naar verluidt dienst, waardoor de brandweer uit Hengelo in […]
  • 23 april 2012 Hoeveel woog de aanhanger van HBG? De familie Schottink uit Diepenheim heeft de prijsvraag van HBG Bestrating, Containers en Grondwerken gewonnen. Het Goorse bedrijf had zondag tijdens de Open Bedrijvendag een aanhanger met […]
  • Fietsen in de aanbieding bij Hofkerk30 juni 2011 Fietsen in de aanbieding bij Hofkerk Hoewel er veel bezoekers van deze site op zoek zijn naar hun fiets, zijn er ook mensen in Goor die fietsen in de aanbieding hebben. Zo kregen we een mail van de beheerder van de Hofkerk, […]
  • Kerstmarkten en Ditis Goorus14 december 2018 Kerstmarkten en Ditis Goorus Naast de Goorse Paardenmarkt die vanochtend van start is gegaan meldt de evenementenlijst voor het komende weekeinde vanmiddag een kerstmarkt bij Huize Herfstzon waar ook de […]