Wiegerinck wint tv bij zwembad De Whee

De heer Wiegerinck heeft de hoofdprijs van de ZON-actie gewonnen. Deze zomer hielden de 22 samenwerkende zwembaden in Oost-Nederland een actie voor vaste klanten. Met een stempelkaart konden de deelnemers twintig stempels verzamelen. De heer Wiegerinck, die zijn banen zwom bij zwembad De Whee in Goor, was van alle 22 zwembaden de gelukkige winnaar en ging naar huis met een televisie. Afgelopen woensdag kreeg hij de televisie overhandigd uit handen Erik Koudijs, manager van Sportfondsen Hof van Twente.

wiegerinck

Gerelateerde berichten

  • hurrakane15 november 2013 Nederlands kampioen Beatbox naar Goor Jongerencentrum De Maan heeft vanavond de Nederlands kampioen Human Beatbox gestrikt. HurraKane Tha Soundztorm zal aan een aantal Goorse jongeren een Rap- en Beatboxworkshop geven. De […]
  • Zwarte kater vermist12 oktober 2011 Zwarte kater vermist De 79-jarige moeder van mevrouw Avères is erg verdrietig omdat haar kater sinds vrijdag 7 oktober vermist is. De kater loopt waarschijnlijk op het (nieuwe) Gijmink. Het betreft een zwarte […]
  • Wandeltochten DMG weer van start6 januari 2014 Wandeltochten DMG weer van start Voor wandelvereniging Tempo DMG (Diepenheim, Markelo, Goor) worden er traditiegetrouw veel wandelevenementen georganiseerd. Zondag start de club met nieuwe tochten in het buitengebied van […]
  • jb buidspaar lunding29 september 2013 Bruidspaar Lunding 40 jaar getrouwd Het is alweer 40 jaar geleden dat Martie en Hannie Lunding elkaar het ja-woord gaven. Namens de buren van de Gruttostraat worden ze via deze weg van harte gefeliciteerd.
  • VVD wil Milleniumgemeente13 oktober 2009 VVD wil Milleniumgemeente In de raadsvergadering van vanavond zal de VVD-fractie een motie gaan indienen om de Hof van Twente uit te roepen tot Milleniumgemeente. In 2000 zijn er bij de Verenigde Naties acht doelen […]