Medewerkers Triangel in zonnetje gezet

De medewerkers van de Stichting Kindercentra Triangel Hof van Twente, onder wie ook de ouders van Gastouderbureau Hof van Twente, zijn afgelopen donderdag in het jaarlijkse zonnetje gezet. Aanleiding is de Dag van de leid(st)er en gastouder, steevast op de derde donderdag van september. Dit keer kreeg iedereen die betrokken is bij de opvang van de kinderen een cupcakehouder, waarmee cakejes geserveerd kunnen worden. In 2002 werd de Dag van de leid(st)er en gastouder in het leven geroepen om het werk van pedagogisch medewerkers en gastouders te promoten. Triangel heeft in Goor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal.

dagleidster

Gerelateerde berichten

  • Goorse vandaal nachtje in de cel7 april 2010 Goorse vandaal nachtje in de cel Op Tweede Paasdag is een twintigjarige Gorenaar opgepakt. In Delden werd een baldadige dronkaard aangehouden omdat hij de nachtrust verstoorde van omwonenden. De agenten sloegen hem rond […]
  • Fiets vermist bij café De Buurman (Update)21 januari 2014 Fiets vermist bij café De Buurman (Update) Opnieuw een fietsdiefstal in het centrum. In de nacht van zaterdag op zondag is Rick zijn fiets verdwenen nadat hij deze had geparkeerd bij café De Buurman. Het is een zwarte damesfiets […]
  • Collectanten stichting Alzheimer gezocht3 november 2016 Collectanten stichting Alzheimer gezocht De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op […]
  • stolpersteine14 oktober 2012 Gedenkstenen voor gedeporteerde Gorenaren Vrijdag is de stichting Stolpersteine Goor opgericht. De Goorse stichting wil gedenkstenen plaatsen ter nagedachtenis aan de door de Nazi’s gedeporteerde en vermoorde stadgenoten. […]
  • Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen29 oktober 2018 Olympia 1 is titelkandidaat maar kan ook nog degraderen Het is ongemeen spannend in de eerste klasse c van de afdeling Oost waarin de tafeltennissers van Olympia goede zaken deden in de strijd om de titel. In eigen huis werd De Trefhoek met 6-4 […]