Goorse clubs treffen veel Gelderse opponenten

De Goorse voetbalclubs die vanaf komend seizoen alle drie weer uitkomen in de vierde klasse treffen opvallend veel Gelderse opponenten. Zo blijkt uit de voorlopige indeling die de KNVB heeft gemaakt. Hector en Twenthe treffen elkaar weer in de stadsderby’s in de vierde klasse B maar spelen ook tegen clubs als Erix (Lievelde), PAX (Hengelo gld), Rekken, Eibergen en Keijenburgse Boys. Daarnaast zijn er ook de Hofderby’s tegen Bentelo en Rood Zwart. Verder zitten ook TVO uit Beckum en TVV in deze competitie. GFC treft ook wat andere opponenten dan in het afgelopen seizoen in de zaterdag vierde klasse…

De rood zwarten die zich via de nacompetitie handhaafden komen uit Oldenzaal FC Berghuizen en De Esch tegen. Daarnaast Hengelo, Bornerbroek, HSC ’21, Eilermark, sv Rijssen, Blauw Wit ’66, ZZC ’20 (Zelhem), Sportclub Brummen, Eerbeekse Boys en Sportclub Deventer.

LET OP: De indeling is voorlopig en volgende week maakt de KNVB de definitieve indelingen bekend.

De Goorse clubs spelen in de eerste drie weken van september een drietal bekerwedstrijden in aanloop naar de nieuwe competitie die in de week van 21 en 22 september zal starten.