Ketting met Schoolfeesthanger gevonden

Bij de Brandweerkazerne in Oldenzaal is een zilveren ketting gevonden met daaraan twee hangertjes. Op het ene hangertje staat aan de voorzijde de tekst ‘Schoolfeest’ en aan de andere kant ‘Goor 2011’. Het tweede hangertje is een zilveren kruisje. Een eerdere oproep op de Schoolfeestsite heeft nog geen reacties opgeleverd. Degene die deze ketting verloren is kan zich melden via Schoolfeestsite.

Gerelateerde berichten

  • Braakmolen0112 september 2013 Braakmolen en Hofkerk openen deuren De Braakmolen en de Hofkerk gaan komend weekend open voor publiek tijdens de landelijke Open Monumentendagen. Op zaterdag worden er van 10.00 tot 16.00 uur bij de Braakmolen onder meer […]
  • suzukisleutel29 januari 2014 Autosleutels verloren omgeving Aldi Bij een bezoek aan de Aldi is een Gorenaar zijn autosleutels verloren. Ondanks veel speurwerk heeft niemand de Suzuki-sleutels gevonden. De eerlijke vinder, die wordt verzocht contact op […]
  • Bouw nieuwe scholen op punt van beginnen12 oktober 2010 Bouw nieuwe scholen op punt van beginnen De bouw van de nieuwe Goorse scholen staat op punt van beginnen. Komende donderdag wordt in de Rozenstraat de eerste steen gelegd van de nieuwe Prins Constantijnschool door wethouder […]
  • Vandalen gooien stokken naar auto’s18 juli 2012 Vandalen gooien stokken naar auto’s De redactie kreeg vanmiddag een paar klachten van trouwe bezoekers die worden lastig gevallen door kinderen die op de Albatros stokken aan het gooien zijn op voorbijgangers. Een auto is al […]
  • dortmundctoernooi23 oktober 2012 Borussia Dortmund wint C-toernooi bij GFC Borussia Dortmund heeft vandaag voor de vierde keer in de historie het internationale GFC C-toernooi op haar naam geschreven. De Duitsers waren in de finale na strafschoppen te sterk voor […]