Schoolfeestnieuws in het kort (9)

  • De Goorse Biertent Rellie bestaat dit jaar 75 jaar en vanwege dit jubileum pakken ook de Relliekids extra groots uit tijdens de Kinderoptocht komende zaterdag. De jeugd tot 18 jaar wiens vader lid is mag nog één keer meedoen en daarom is de groep extra groot. De Relliekids, dit keer met het thema Rock ’n Roll Circus, komen met 33 kids op straat.
  • We kregen een prachtige foto binnen van Niels Boswinkel. Hij ging gisterochtend met zijn drone boven het Schoolfeestterrein vliegen dat toen nog verlaten was. Daar maakte hij deze FOTO. Een mooi plaatje toch? Boswinkel maakt vaker drone-vluchten en beelden en is ook op Instagram te vinden via @Dronevlucht_goor0547.
  • De optocht van komende zondag herbergt uiteraard ook weer vele eigen muzikale klanken. Zo gaan de vrouwen van het Sooitje, meervoudig winnaar bij de groepen, dit jaar op pad als ‘Kakmadammen’. Daarbij hoort naast de dagelijkse behoefte en het ‘uit de hoogte doen’ ook een eigen lied. Op de wijze van ‘Rock me Amadeus’ is het nummer ‘Kakmadammen’ gemaakt dat zondag dus te horen is en nu ook via deze LINK.